Hoeveel kost het om een ​​lekkende keukenkraan te repareren?

Ads Details

Location
Vite, Maharashtra
Price
500 ₹ negotiate
Posted On
2 months ago

Additional Details

Ad ID
3419
Ad Views
194

Description

Er zijn verschillende factoren die bepalen hoeveel het kost om een ​​lekkende kraan te repareren. Afhankelijk van het type en de locatie kan de reparatie zo goedkoop zijn als PS100, of zo duur als PS150. Een loodgieter rekent minimaal een uur voor de klus.


Identificeer de problemen

Eerst moet de oorzaak van het lek worden opgespoord. Dit kan met video-inspectie. Deze methode kan ook helpen bij het identificeren van andere problemen voordat ze beginnen. Dit kan geld besparen door uitgebreidere problemen te voorkomen. Bovendien, als het lek zich in de kraan bevindt, moet een loodgieter de afvoer en andere sanitaircomponenten vervangen.


Hoewel de kosten van een lekkende kraanreparatie variëren van huiseigenaar tot huiseigenaar, rekenen de meeste loodgieters tussen de $ 50 en $ 150 voor een standaard keukenkraan uittrekbaar reparatie. Lekkende kranen kunnen vloeren, muren en kasten verpesten en een ideale omgeving creëren voor meeldauw en schimmel. Als u zich geen loodgieter kunt veroorloven, zijn er goedkope doe-het-zelfoplossingen. In sommige gevallen kan een lekkende kraan worden verholpen door versleten ringen en O-ringen te vervangen. Een defecte kraancartridge kan echter tot $ 400 kosten.


Een schroevendraaier nodig

Voordat u een doe-het-zelf-kraanreparatie probeert, moet u het benodigde gereedschap verzamelen. Je hebt een schroevendraaier, een moersleutel en een emmer nodig. Mogelijk moet u zelfs de wateruitloop en toevoerleidingen verwijderen. Het is belangrijk om foto's te maken van het proces.


Lekkende kranen verspillen tot een liter water per uur. Dit is genoeg water voor één persoon om 180 douches te nemen! Als u meerdere lekken heeft, kan dit u tot $ 300 per jaar kosten! Afhankelijk van de locatie en de grootte van het lek kan dit oplopen.


Laat een lekkende kraan repareren

Lekkende kranen zijn vervelend en kunnen waterverspilling veroorzaken. Je vraagt ​​je misschien af ​​of het het geld waard is om een ​​lekkende kraan te laten repareren. Een eenvoudige reparatie kan door de huiseigenaar worden gedaan en kost slechts PS100. Als u zich echter niet zeker genoeg voelt om het te doen, kan het inhuren van een loodgieter de beste optie zijn.

Show More

Location

Similar Ads